Vatten-76webb

Välkomna till min nya blogg ;)

Detta är alltså mitt första blogginlägg på min nya blogg! And it feels good ;) Ni som följt mej ett tag vet ju att jag tidigare bloggat på Scandalbeauties, men har slutat där nu för att gå min egen väg kan man väl säga :D (För er som inte följt mej tidigare, så kan ni läsa lite på fliken "Om Mig" ifall ni är nyfikna på vem jag är)

Kul o prova något nytt o vara sin egen chef, bestämma vad jag ska skriva, lägga upp för bilder, hur ofta o när osv, kommer bli riktigt gött! Men inte kommer det bli färre inlägg och bilder för det förstås, snarare tvärtom!
Var lite lat med bloggandet på slutet på Scandal och det ska det ju bli ordning på. ska försöka blogga så mycket jag kan i sidan av träningen och mekandet med min Amazon ;)

Denna bloggen kommer inte enbart vara inriktad på glamour och lättklädda bilder, jag kommer att fokusera mycket på min träning, ge träningstips och visa er vilka övningar jag gillar m.m. Det kommer bli en hel del mekbilder inom närmsta framtiden då min käääära Volvo Amazon ska rustas upp ordentligt. Jag och killen är där i princip varje dag o grejar nu, så jag tror den kommer bli så sjukt fin när den är klar! Sen så kommer jag såklart skriva om min vardag, mina jobb, fester och lägga upp alla heta modellbilder jag tar såklart ;) Så det kommer bli ett blandat innehåll kan man väl säga ;)

Hoppas ni kommer att trivas med min nya blogg, lämna gärna synpunkter på vad ni tycker, allt fint med lite feedback! :)


Lite nytagna bilder ska jag ju ta o bjuda på ;)
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln