Vatten-76webb

Garage och enhjuling idag :)

Go morgon, eller go möra som vi säger här i Värmland ;) 

Vaknade rätt pigg idag faktiskt för en gångs skull, får hoppas det håller i sig. Det vart ett riktigt bra gympass igår! Körde rygg och axlar, och det känns idag kan man säga. Var ju trött som satan hela dagen igår, men när jag tagit mina aminosyror från BMR så fick jag världens energi! Det funkar verkligen super. Man orkar så mycket mer på gymmet, och man känner verkligen att man har tagit det för det sticker gött i armarna efter man har druckit det :D Man blir så bortskämd när man har börjat tagit olika kosttillskott, man vill inte träna utan för det blir faktiskt en väldig skillnad :)

Sen på kvällen så vart det en kvällpromenad med Grizzly (vår hund för er som inte följt mej innan) och sedan hade jag sån lyx att jag fick en helkroppsmassage med massor av babyolja innan läggdags, sjuuukt skönt vill jag lova ;)
Idag så kommer det bli att dra till garaget, kommer bli mycket mek den här helgen. Det roliga är att en polare har sin enhjuling i garaget, så i pauserna så testar jag att lära mej cykla på den, o det är ju fucking omöjligt! Är ju inte ens nära på att cykla en meter haha :D Men jag SKA klara det, så är det bara! Man skulle kanske leta upp någon korridor eller liknande så man kan stödja sej mot sidorna i början. Det är ju rätt svårt o prova cykla på grusig o stenig mark som jag gör nu^^ Men jag ska klara det, är en envis jävel så tillslut ska jag fanemej klara det ;)
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln