Vatten-76webb

Hemkommen från garaget :)

Då har man spenderat eftermiddag o kväll ute hos min kära Amazon. Har slipdamm i hela huvudet, munnen och ögonen typ, not so sexy! Blev lite spackel o slip idag, och sedan kommer det bli en jäkla massa mer mek i helgen.
Då kommer min vän Emil till stan o ska hjälpa mej med en del svetsning, för det vågar då inte jag mej på, då gör jag väl mer hål i bilen än vad det redan är hehe ;)
Är så oerhört tacksam för all hjälp J, Emil och Anton ger mej med bilen, hade aldrig klarat av att göra detta själv! De är GULD värda! <3 Tror verkligen att Amazonen kommer bli så sjukt fin o kommer att gå så jävla bra när allt är klart, lääängtar!

.OCH vet ni vad? Jag klarade att cykla typ 2-3 meter på enhjulingen idag, lycka! :D Så med mer övning så är det nog ingen omöjlighet ;) J klarade några meter längre än mej så måste klå honom hehe ;)
Näe nu får det fanemej bli att duscha ur allt damm för det kliar sönder!
Ha en fin kväll allihop <3
Lite blandade bilder från mekandet ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln