Vatten-76webb

Soool!

Go morron! Fan så gött o vakna av att solen lyser in i lägenheten. fast det var mindre gött vid klockan sex på morgonen när en getingjävel flög in genom fönstret o surrade runt. Som tur är hittade den ut. Finns fan inget mer störande än getinngsurr och myggsurr. Myggorna tycker jag i och för sej värre, usch!

Drog förbi Fastingen igårkväll o kollade lite. För er som inte vet vad det är så är det typ höjdpunkten för fulla ungdomar en gång om året haha!  Det är karuseller, öltält, band som uppträder o sånt. Ska fan åka den stora karusellen ikväll tänkte jag, riktigt hög o jävlig, sånt gillar jag ;) Fick plåtas med en del "fans" igår på stan, alltid roligt när folk vågar komma fram o fråga o prata istället för att bara stå o viska o kolla som många gör :D Fast dock så såg jag nog rätt sliten ut igår efter jag vare i garaget, så såg nog inte så fager ut på bilderna hehe. Annars blir det grillning idag, ska bli gött! Sen får vi se vad dagen har att bjuda på, garaget lär det ju bli i flera timmar som vanligt.


Jag i min naturliga korta hår.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln