Vatten-76webb

Crazy catlady ;)

Uuuh så seg jag är! Måste vara vädret asså, är sådär regnigt och mulet o samtidigt kvaft i luften så man blir helt död typ. Har vare uppe hos mormor o käkat o umgåtts lite för mamma, Micke, o syrrorna Linda och lilla Diana och Lindas kille Emil var där o hälsade på. Diana och jag jagade Linda runt gården för vi skulle äta upp henne och gömma liket sa vi haha :D Vi fick tag i henne  tillslut men det vart inte så dramatiskt avslut som vi tänkt hehe ;)

J drog just ut till garaget så jag ska ta o vila lite tänkte jag innan jag drar dit för jag är så trött o skallen bankar, så en powernap ska nog göra susen innan jag drar dit :)

På hemvägen från mormor brukar jag jämt träffa en så jävla kelig o söt katt! Jag är ju en såndär "crazy catlady" så jag måste ju klappa o kela med typ varenda katt jag ser ute på gatorna :D Grizzly fick sej förresten ett för jävla stort oxben att gnaga  hos mormor så han var typ överlycklig :D Allt han käkar på tar ju slut på några sekunder, men jag tror inte han får i sej det där benet lika fort ;)
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln