Vatten-76webb

Crazy catlady ;)

Uuuh så seg jag är! Måste vara vädret asså, är sådär regnigt och mulet o samtidigt kvaft i luften så man blir helt död typ. Har vare uppe hos mormor o käkat o umgåtts lite för mamma, Micke, o syrrorna Linda och lilla Diana och Lindas kille Emil var där o hälsade på. Diana och jag jagade Linda runt gården för vi skulle äta upp henne och gömma liket sa vi haha :D Vi fick tag i henne  tillslut men det vart inte så dramatiskt avslut som vi tänkt hehe ;)

J drog just ut till garaget så jag ska ta o vila lite tänkte jag innan jag drar dit för jag är så trött o skallen bankar, så en powernap ska nog göra susen innan jag drar dit :)

På hemvägen från mormor brukar jag jämt träffa en så jävla kelig o söt katt! Jag är ju en såndär "crazy catlady" så jag måste ju klappa o kela med typ varenda katt jag ser ute på gatorna :D Grizzly fick sej förresten ett för jävla stort oxben att gnaga  hos mormor så han var typ överlycklig :D Allt han käkar på tar ju slut på några sekunder, men jag tror inte han får i sej det där benet lika fort ;)
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln