Vatten-76webb

Forever a duckface!

Jag, som så många andra är ju en såndär "mun-plutare", eller "duckface" som man kallar det så fort det är fototillfälle. Och man får ofta nedlåtande kommentarer om just detta, och blir alltid kommenterad med duckface eller liknande.

Men jag måste säga att jag tycker det är snyggt att pluta med munnen! Faktum är att många blir mycket snyggare genom att pluta med munnen, enligt mej i alla fall.

Har faktiskt mött en och en annan glamourmodell som alltid plutar med munnen på kort så de får fylliga o plutiga läppar, men sedan när man mött de i verkligheten eller lagt ut bilder när de inte plutar med munnen, så ser de inte alls lika snygga ut, inte alls samma käkben och fylliga läppar som på bilderna, utan smalare läppar och en helt annan ansiktsform eftersom de inte suger in kinderna som man gör när man plutar med munnen!

Så enligt min mening så är man snyggare med munplutande ;) Och då räknar jag inte med såna som fyllt sina läppar till sprängningsgränsen så att de plutar ut en decimeter utanför facet, det är inte snyggt. Jag däremot skulle behöva fylla min överläpp snart igen, det var sjukt nog ett år sedan jag fyllde den sist! Allt ska ju ha gått ut efter ett år säger de men jag kan faktiskt känna att det är kvar lite i läppen fortfarande, så Juvederm verkar vara riktigt fina grejer. Men som sagt, lite till hade inte överläppen dött av så får nog bli att boka en tid snart ;)

Jag med mitt duckface ;) 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln