Vatten-76webb

Härligt gympass!

Idag vart det ett riktigt gött gympass! Körde biceps och magövningar idag o det kändes verkligen att de tog rejält, riktigt skönt. Det var ruskigt varmt idag med men det gick ändå mycket bättre idag, man kanske börjar vänja sej vid värmen.

Efter det blev det en promenad med Grizzly så han fick ta sej ett bad. Den hunden älskar verkligen att bada :D Det är ju rätt förståligt när det är så varmt ute, måste vara riktigt varmt att vara hund den här årstiden.

Medans jag gymmade så var J borta i garaget o svetsade på min Amazon. han är verkligen guld värd som hjälper mej så mycket <3 Han har aldrig svetsat i hela sitt liv innan heller, men övning ger färdighet, och han lyckades verkligen superbra med svetsningen idag, såg superbra ut! :D Känns verkligen så skönt att fixa upp Amazonen, den hade ju rejält mycket rost när man väl börjat slipa o kolla ordentligt på den. Men lagar man det ordentligt nu så kommer man ju slippa fixa den på nytt om nått år så det är ju skitbra.

Nu blir det att kolla på fotboll o käka, är hungrig som en varg!Bild på mej efter gymmet :)
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln