Vatten-76webb

Träning!

Uuh vilken go träningsvärk jag har i benen idag, speciellt i bakre lår, o det känns så sköönt! Älskar träningsvärk på ett sätt eftersom man verkligen känner att man tränade igår.

Förstår mej inte riktigt på vissa på gymmet. Det finns så många som är på gymmet o inte använder några som helst vikter när det tränar styrke vid maskinerna. Jag kan ibland sätta mej vid någon maskin efter karlar i 40-50 års åldern o ta mycket tyngre vikter än vad de har använt.
Är det en rädsla för att ta i eller? Man bygger ju ingen styrka genom att träna utan att ta i något o kämpa för att klara av det? Aja, de får väl träna hur de vill, de får köra på sin stil.

Sen känns det som att många pallrar sej iväg till gymmet, tränar lite halvt eller inte alls, utan är där mest för att kunna ta bilder på sej själv i olika gymoutfits för att ha till bloggen, eller för att kunna lägga upp på facebook att man gymmar^^
Visst, jag passar på att ta bilder i pauserna när jag gymmar så att ni läsare ska ha något att titta på, men då tränar jag hårt mellan dom pauserna så att jag förtjänar att ta någon paus ;)


Jag ska i alla fall träna mage och biceps idag, hoppas det inte är lika hett inne på gymmet som förra gången :)

Byxorna på bilderna kommer från http://www.gomdajuveler.se/ Där får ni just nu 35% rabatt när ni beställer för minst 1500 kr, ange bara VIP-SANDRA som rabattkod när ni beställer <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln