Vatten-76webb

Rabattkod till er <3

Satan vilken träningvärk i bakre lår jag har idag, helt sinnes! Kan knappt böja mej ner o ta mej upp igen :D Saken blev nog inte värre av att jag och J och Grizzly tog oss en löptur vid elva tiden på kvällen igår. Sprang från centrum till skärgården och tillbaka så vart en rätt lång tur, cirka 8 kilometer, men gött var det! 

Fick hem ett paket igår från http://www.gomdajuveler.se/ med ett supersött linne, som även kan användas som klänning ifall man vill det, känns somrigt o fint :)

 

JUST NU får ni hela 35% rabatt när ni beställer för 1500 kr på http://www.gomdajuveler.se/  Riktigt grymt erbjudande! De har fått in så sjukt mycket fina kläder på sistone så jag rekommenderar er verkligen att kolla in hemsidan!

Ange bara rabattkoden VIP-SANDRA i rabattkodsrutan i kassafönstret så dras rabatten av automatiskt!
Här är jag i mitt nya linne jag fick hem igår från http://www.gomdajuveler.se/ <3.

Har suttit hela morgonen o lyssnat på samma låt, nämligen PSYs nya låt Gentleman, fan vad skön den är! Trodde verkligen att de skulle ha en stor hit med Gagnam Style och sen skulle allt bli dåligt efter den eftersom den var så klockren, men de har verkligen gjort det igen, svinbra är den! Speciellt om man lyssnar på den med grymma hörlurar så det blir redigt med bas ;)

 

Jag har placerat min blogg i Kristinehamnbloggkartan.se!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Etikettmoln