Vatten-76webb

Tisdagar suuuger^^

Usch för tisdagar, de är verkligen värst! Måndagar går alltid bra för då är man rätt pigg och utvilad efter helgen, men sen på tisdagen, BOOM, överkörd av en lastbil typ, så är det alltid. Det är därför jag brukar ha mina vilodagar från gymmet på just tisdagar ;) Men nej, ingen vilodag idag inte. När jag slutar blir det att dra hem o vila en halvtimme, en liten go powernap sådär, o sen bär det av till mormor o låna cykel av henne, och sen vidare till garaget. 
Tänkte faktiskt testa att svetsa idag o se hur det går :D Jag har ju faktiskt gått en svetsutbildning för några år sedan, men som jag var dum nog att hoppa av. Kom så mycket efter eftersom jag var i Argentina o medverkade i Wipeout just när utbildningen startade, och så fick man börja med pinnsvets och det var svårt! Jag har ju noll tålamod med så jag gav upp det tyvärr. Hade jag gått den utbildningen nu så hade det säkerligen gått mycket bättre.
Sen efter det ska jag hälla i mej Animus så jag piggnar till o ge mej iväg o träna axlar och triceps. Älskar verkligen att träna axlar! jag tycker det är så snyggt med muskulösa o runda axlar på tjejer.
Nej nu blir det att halvsova vidare^^


Två gymbilder från när jag var blondin ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln