Vatten-76webb

Garaget o gymmet :)

Då har man just käkat middag, det fick bli rostbiff och potatisgratäng o grejer såhär klockan elva på kvällen, finfint det :D Piggnade till lite från mitt halsont jag hade tidigare och drog till garaget med J, så idag så var vi äntligen klara med ena sidan på Amazonen! Så skööönt :D

Det var det värsta stället med rost och nu är det helt klart. J som aldrig svetsat tidigare har fan blivit grym på det, nu är det rostfritt och jävligt hårt så nu är bilen stadig där igen. Sen målade jag på rostskyddsfärg som ska torka, sen blir det att spraya rostskyddsmassa över så att rosten kan dra åt helvete om den försöker nått ;)

Jag vägrade ta en vilodag från gymmet idag så direkt efter garaget var det bara att byta om snabbt o dra dit. Det stänger klockan tio på gymmet där jag tränar, och jag var där vid halv tio så fick bli att köra enbart axlar så får det bli mer gym imorgon.

Var grymt gött väder idag o hoppas verkligen det håller i sej, så ni får hålla utkik i bloggen för snart kommer det bli ruskigt heta utomhusbilder vill jag lova ;)

Bilder från garaget idag :)

Grym skillnad vart det!

Bilder från gymmet idag ;).

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln