Vatten-76webb

Svetsat idag ;)

På eftermiddagen idag vart det garage för hela slanten, var i garaget i fyra timmar typ, tiden bara springer iväg varje gång man är där! Men man brukar märka att man varit där ett tag när man är vrålhungrig o klockan är runt nio på kvällen, då är det bara att pallra sej hem o kasta i sej middag :D
Blev att mäta och skära ut plåt och svetsa idag, J svetsade mest men även jag fick testa på att svetsa o det kändes bra! Kändes lättare än pinnsvets som jag testat på tidigare. Så snart så är hela sidan klar, så otroligt gött!


J tog lite bilder när jag grejade ;) Den supersnygga tröjan kommer från http://crazyage.nu/ för er som undrar :)
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln