Vatten-76webb

Go morgon, typ!

Fy fan, inte dåligt med panik man fick när man kollade på klockannär man vaknade idag! Två eftermiddagen! Usch säger jag bara. Men det var väl för man var uppe så länge o kollade på film, tror jag somna runt fyra inatt. Kollade på filmen Snitch, riktigt bra faktiskt! Jag brukar jämt somna i filmer när man kollar så sent men den här var så bra att jag höll mej vaken :) Nu bär det av till garaget, som vanligt ;)

Ha en fin nationaldag allihop!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln