Vatten-76webb

Äckligt i bilen, minst sagt^^

Gokväll allihop! Jag får ursäkta den sega updaten men har haft mycket att stå i kan man säga. Gissa vad? Jo garaget som vanligt ;) Det blir ganska mycket om min bil i bloggen just nu eftersom man är där varje dag o grejar, för den SKA vara klar den här månaden, det är min plan, hur jävligt det än kommer bli!

Skulle bara ta en liten titt igår under heltäckningsmattan i bilen, och kom fram till att man ALDRIG ska kolla under mattan^^ Fukt, mögel, rost, hål som gick rakt igenom golvet, plåtbitar som låg lösa av nån gammal usel lagning från nån gammal ägare, så fyyy faaan, det var inte roligt att se! Så det var bara att slita ut mattan, all isolering, fram o baksäten o hela köret, o sen slipa plåtrent för att bli av med all skit och rost. Har fått slipa ut stora hål i bilen så där är det svetsning härnäst.Såhär såg det ut när jag lyfte på mattan i bilen, blääää!

Äckligt va?.Så det var bara att bita ihop o slipa hela jävla golvet i bilen plåtrent, så nu ser det lite fräschare ut!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln