Vatten-76webb

Mina studentminnen :P

Får säga grattis till alla studenter idag i Kristinehamn o välkomna de flesta ut i arbetslöshetens värld ;) Ser jämt att alla skriver att de saknar när de tog studenten o att det var så jäkla grymt osv, men min var faktiskt sådär.
Kan inte säga att jag gillade så många i min klass under gymnasietiden, hade två stycken jag umgicks med jämt o sen hade man en hel del ovänner kan man väl säga. Så att åka runt på ett flak tillsammans med de en hel kväll var väl sådär.
Men hade en rätt okej kväll över det hela i alla fall, allt utom att åka flak typ :)

Men det som var jäkla störande också var att balen var dagen efter? Hur tänkte de där? Man skulle alltså upp o vara snygg o fräsch dagen efter studenten då varenda jävel är bakfulla o slitna. Var ju flera stycken som inte kunde käka middagen på balen för de vill spy upp den så jävla bakfulla de var, så det var ju inte så lyckat kanske.
Fast jag var inte såå dåligt som tur va, jag hade bara problem med att hålla tuttarna inne i balklänningen eftersom jag valt att skaffa en klänning där halva tuttarna skulle synas (lååång urringning utan bh, ingen bra kombination).

Men jag hoppas i alla fall att ni som tar studenten idag får en grym kväll, sup o har för jävla kul  :D Själv blir det att ta det lugnt efter kvällens gympass o kolla på fotboll, ser lite hårt ut för Sverige just nu men hoppas det vänder. Bjuder på lite Glamour såhär lagomt till helgen ;)

Underkläder: http://4play4you.no/

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln