Vatten-76webb

Vad äter jag för att hålla mej fit?

Jag får så himla många mejl från folk som undrar vad jag käkar, om jag går på några speciella dieter och liknande så tänkte köra en inlägg om det för er som är nyfikna.

Nej, jag går inte på någon diet alls. Jag undviker skräpmat, godis o liknande, händer bara nån enstaka gång att det blir någon sån mat eller godis en kväll. Och så har jag slutat dricka Coca Cola på vardagarna, vilket var grymt svårt till en början. Jag har druckit så jävla mycket cola i mina dagar, typ 2 liter cola om dagen när det var som värst! Men nu får det bara bli cola på helgerna.

Mitt knep för att bli av med allt coladrickande var faktiskt att byta ut colan mot kolsyrat vatten!  J köpte en sodastreamer till mej som jag använt flitigt kan man säga :D Men det verkar som bara jag får i mej kolsyra så är jag nöjd, o kolsyrat vatten är ju nyttigt o bra så det är skönt att man kunde gå över till det istället :)
Sen när det gäller alkohol så känner nog de flesta mej förr som den som gärna dricker mycket öl o festa varje helg, men det har ändrats radikalt kan man säga! Dricker i princip aldrig, nån enstaka öl på nån helg ibland, eller när det är något speciellt som cruising, grillfest eller liknande så dricker jag lite, men annars inte. Känns bara dumt eftersom jag vill inte vara bakfull eller trött o jävlig´när jag ska träna, så jag har blivit en duktig jävel de senaste månaderna ;)

När det kommer till mat så äter jag vanlig husmanskost. Man kan säga att jag följer tallriksmodellen ganska bra! jag älskar verkligen grönsaker och sallad så det blir mycket av det. De dagar jag går upp tidigt så blir det tre eller fyra måltider om dagen, frukost, lunch, middag, och eventuellt nån kvällsmat. När det är helg sover jag såpass länge att man får börja med frukost vid lunchtiden o skippa lunch helt enkelt ;)

Jag kanske ska tillägga att jag har en grym ämnesomsättning också. jag är en sån som kan käka typ vad som helst utan att jag lägger på mej i vikt, så jag är väldigt lyckligt lottad på det sättet kan man ju säga.
Tog mej tid att ta kort på min mat ;) 


Vi börjar med frukost, äter ALLTID äggröra på morgonen, älskar verkligen äggröra! Tre stycken ägg, två matskedar mjölk, blandar ihop, steker, och sen pepprar med svartpeppar, klart! Så det går fort att göra o är gött som satan.Sen har vi lunchen, då brukar jag köra på något snabbt och enkelt, och då blir det ibland nudlar, med korv och gurka i, riktigt gött, billigt och mättande.
Sen har vi middagen. Äter väldigt mycket kött, älskar verkligen blodigt kött. Sen väldigt mycket kyckling, det älskar jag också. Sen blir det pasta, ibland keso, potatis, ris o sådant vanligt till. Och sallad då förstås :) Bilder på två olika middagar jag haft i veckan.. och en bild på blooodigt kött som vi åt häromdagen, så ruskigt gött!
Sen kommer vi till kvällsmat. Jag äter det lite då och då bara ifall jag är hungrig på kvällen, men oftast inte eftersom jag brukar käka middag ganska sent så man håller sej mätt hela kvällen. Men blir det kvällsmat så kan det se ut såhär, lite keso eller kvarg, och äpple eller någon annan frukt till..Sen så äter jag ju en del kosttillskott för att få ut det mesta av min träning. Kan verkligen inte träna utan nu när man använt dessa ett tag. Utan aminosyrorna så känner man sej inte alls lika energisk på gymmet o man har inte lika mycket ork i musklerna när man kör. Så dessa är ett måste för mej.

Animus tar jag en halvtimma innan träning, Duramax tar jag medans jag tränar, och sedan tar jag BMRs sjukt goda proteinpulver Protelux med vanilj och päron inom en halvtimme efter jag har tränat för att musklerna ska återhämta sej snabbare. För er som vill läsa om produkterna och vill veta mer om dess innehåll kan kolla in BMR.me
Så, det är denna maten som bygger denna kroppen kan man väl säga ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln