Vatten-76webb

Kasst smink!

Vilken dryg morgon det vart för mej idag kan man säga! Min ögonbrynspenna kan typ brinna i helvetet! Köpte en häromdagen som skulle vara vattenfast o den såg bra ut liksom, men den är åt helvete, sämsta skiten jag testat! Blir helt klumpig och är kladdig som satan, och vem vill ha kladdklumpar i ögonbrynen? No one! Så tummen neeeeer för Isadoras ögonbrynspenna. Någon som har något rips på nån grym ögonbrynspenna får gärna kommentera.

Sen så hade jag ännu mer oflyt, min lösögonfranslim var HELT slut^^ Så idag får det bli en dag utan lösögonfransar, känner mej naaaken! Men man kan ju lösa det med solglasögon när man är ute i alla fall ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln