Vatten-76webb

Kasst smink!

Vilken dryg morgon det vart för mej idag kan man säga! Min ögonbrynspenna kan typ brinna i helvetet! Köpte en häromdagen som skulle vara vattenfast o den såg bra ut liksom, men den är åt helvete, sämsta skiten jag testat! Blir helt klumpig och är kladdig som satan, och vem vill ha kladdklumpar i ögonbrynen? No one! Så tummen neeeeer för Isadoras ögonbrynspenna. Någon som har något rips på nån grym ögonbrynspenna får gärna kommentera.

Sen så hade jag ännu mer oflyt, min lösögonfranslim var HELT slut^^ Så idag får det bli en dag utan lösögonfransar, känner mej naaaken! Men man kan ju lösa det med solglasögon när man är ute i alla fall ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln