Vatten-76webb

Min Inne och Utelista ;)

* TRÄNING. Det har verkligen blivit grymt modernt med träning de senaste månderna, inte kunde man tro att just träning kunde bli nytt mode? Det känns som att typ alla har börjat gymma, äta hälsosammare, bloggar om hur mycket kvarg de äter, kosttillskott, nya träningskläder från Better Bodies, Gasp osv, o nya träningsskor, bakar proteinkakor, och var och varannan har som mål att börja tävla inom bodybuilding eller bikinifitness numera.
Inte trodde man väl att supersnygga brudar skulle börja bulka och gå upp galet mycket i vikt bara för att kunna bygga mer muskler för något år sedan? :D
Jag tycker att det är sjukt bra att detta med träning o leva mer hälsosamt har blivit så populärt, eftersom jag tror att  folk som bara latat sej, ätit skräpmat ofta osv har ryckts med att det har blivit så populärt så jag tror att de leder till ett hälsosammare Sverige, vilket är fantastiskt bra!
Känns som mindre o mindre folk röker också för att bli hälsosammare istället och det är ju bara bra! Så tummen upp för träningsmodet säger jag!


*SOMMAREN Kanske ganska uppenbart att den skulle finnas med på inne listan? ;) Men den platsar verkligen där för man blir så sjutkt mycket gladare när det är så grönt o fint ute o solen skiner! Man slipper ha 30 lager kläder när man är ute för att inte frysa ihjäl, man kan bara lägga sej på stranden o sola o ha det gött, käka mjukglass och bara njuta! 


*Rapunzels serum för löshårÄr helt såld på denna produkten då den faktiskt gör underverk med håret, o doftar så gött att man nästan vill äta upp den! Hur risigt, flygigt o jäligt håret än är så kan man ha i lite av serumet i löshåret så är det blankt och fint och inga tovor i det, grym produkt!
 

*Lögnaktiga och skrytiga bloggare Gud vad jag hatar det! De ska skrytas om pengar (som de inte har egentligen), sen finns det de som knycker bilder från internet på lägenheter/hus med lyxigt inredda rum och lägger ut på sin blogg och säger att det är hemma hos denne, herregud liksom! Vissa skryter om sitt utseende och skriver hur mycket som helt om hur snygga de är, fast det egentligen blir så genomskinligt att de har så uselt självförtroende när de ältar det dag ut och dag in. 
Sen en klassiker, tjejer som skriver att de är såååå smala, typ har anorexia och måste sy in alla kläder, och sen när de lägger ut bilder på dem själva så har de en ganska stor samling fett på magen och är inte alls inom katergorin "Smal" om du frågar mej. Så det känns ju enbart som ett rop på uppmärksamhet och desperat försökt till att få läsare till bloggarna^^


*Serieuppehåll. Okej jag veeeet att det är sommar nu och man ska vara ute o så, MEN jag vill ändå inte att alla grymma serier ska ha nått jäkla uppehåll i flera månader! :D 
Jag saknar att kunna ha nån serie att kolla på på kvällarna. Jag vill ha Breaking Bad nuuu, och The Following, Arrow, The Walking Dead och allt jag kollar på. Satans uppehåll säger jag bara^^


*Korkade argument! Jag bloggar ju inte kvar på Scandalbeauties, men kan inte låta bli att reagera när jag ser statusar på Facebook bland annat om hur horiga och billiga brudarna på Scandal är för att de lägger ut avklädda bilder för att tjäna pengar på det. Jag själv tröttnade ganska ordentligt på det konceptet, jag la inte ut några VIP bilder alls de senaste månderna jag bloggade där. Men det var inte det jag skulle ta upp, utan att de som spydde mest galla över hur horiga brudarna är på Scandal för att de tjänar pengar på avklädda bilder, var de som lägger upp nakenbilder och avklädda bilder på sej själva på Facebook , Instagram och andra sidor HELT GRATIS? Vad gör det dom till, slampor istället för horor eller vadå?
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln