Vatten-76webb

Bikiniplåtning ;)

Förlåååt för att jag varit seg med uppdateringen, fullt ös medvetslös är mitt motto just nu så har inte hunnit med bloggandet igår tyvärr men nu blir det ändring på det. Har haft sjukt ont i magen i två dagar, antagligen på grund av att jag käkade oxfilè sjukt nog. Utgångsdatumet var flera dagar frammåt o det smakade finfint, men sen mådde man inte bra alls efteråt? De har väl säkert fuskat med utgångsdatumet säkert så mycket som det fuskas med mat nu för tiden^^

 

Har varit o grejat med Amazonen varje dag som vanligt med, det är så skööönt nu när man har slutat plockat ner bilen o "klä av" den, och istället ska börja bygga upp den igen :D J har varit där o svetsat som bare fan, han har blivit så jävla grym på det! Ser riktigt bra ut och nu jävlar kommer bilen vara stadig som satan igen. Den var ju så rostig innan i balkar o hela köret så man ska vara glad att inte bilen rasat ihop när man örde den asså^^ men så illa ska det aldrig gå igen, nu blir det o sköta om min pärla ordentligt! 


 

Nu har man äntligen fått till en plåtningen utomhus med! :D Bilderna vart såååå snygga, love them! Så underbart med sommaren när man kan plåta utomhus. Tror J och jag plåtade i typ fem timmar så tiden bara flög iväg. Och solen låg på och gassade som fan så det var så sjukt varmt, kändes verkligen som utomlands, underbaaart! Tänkte bjuda på lite bilder från fotosessionen nu, så får ni hålla utkik i bloggen efter mer bilder de närmaste dagarna ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln