Vatten-76webb

Insidan av Amazonen :)

Uuuch man är allt bra seg idag, var i garaget hela kvällen igår o grejade. Gjorde en sån tabbe! Satte på skärmarna på Amazonen, men när vi väl fått dit dom efter ett tags arbete så fick vi syn på att dörrarna måste ju på först^^ Så det blir bara att ta av skärmarna igen. Men de ska ändå lackas var för sej så får bygga ihop bilen när allt är lackat istället.

Vi började sätta in ljudämpning i bilen igår så nu känns det verkligen som att man börjar bygga ihop bilen igen, det är mycket roligare än att plocka lös delar, lider med den när den ser så naken och avskalad ut, min bäbis <3 Ikväll blir det att dra dit igen o greja, HOPPAS regnet har gett sej då^^ Vi cyklar ju jämt till garaget så det vore ju inte så rockigt ifall det öser ner regn då direkt :PBild på bilen innan vi satte i ljuddämpningen , nymålad o fin :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln