Vatten-76webb

Insidan av Amazonen :)

Uuuch man är allt bra seg idag, var i garaget hela kvällen igår o grejade. Gjorde en sån tabbe! Satte på skärmarna på Amazonen, men när vi väl fått dit dom efter ett tags arbete så fick vi syn på att dörrarna måste ju på först^^ Så det blir bara att ta av skärmarna igen. Men de ska ändå lackas var för sej så får bygga ihop bilen när allt är lackat istället.

Vi började sätta in ljudämpning i bilen igår så nu känns det verkligen som att man börjar bygga ihop bilen igen, det är mycket roligare än att plocka lös delar, lider med den när den ser så naken och avskalad ut, min bäbis <3 Ikväll blir det att dra dit igen o greja, HOPPAS regnet har gett sej då^^ Vi cyklar ju jämt till garaget så det vore ju inte så rockigt ifall det öser ner regn då direkt :PBild på bilen innan vi satte i ljuddämpningen , nymålad o fin :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln