Vatten-76webb

Snyggt armband!

Fick hem ett riktigt snyggt armband igår som jag är riktigt facinerad av faktiskt! Det är inte bara snyggt att ha på sej, det är även grymt bra när det gäller överlevnad.

Armbandet har en minsta brotthållfasthet på 249 kilo, och man kan veckla ut den till en 240 centimeters lina som man kan använda till mycket, exempel på det kan ni läsa på bilden nedan eller på denna sidan.

Under andra världskriget så använde de precis samma rep som det är i armbandet som till bärlinor i fallskärmar av amerikanska fallskärmsjägare, så tåligt är det om något :)

Mer information om armbandet och vart man kan köpa det hittar ni HÄRoch HÄR. Finns i flera olika färger, jag valde blå eftersom det är en av mina favoritfärger ;)
 

Här hittar ni detta och flera armband:
Länk 1
Länk 2

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln