Vatten-76webb

Äntligen fredag!

Halloj allihopa, gött med fredag eller vad säger ni? ;)

Jag ska alldeles strax ge mej ut o vandra upp till mormor o sen bär det av till garaget. Har fittont i ögonen idag efter jag var i garaget igår o limmade fast dämpningmatta i bilen. Kontaktlimmet var så jävla starkt så det irriterade ögonen som satan, så de var helt igenklistrade när jag vaknade imorse^^ Men riktigt bra o snyggt blev det i bilen :D

Hoppas ni får en fin fredag, vi hörs senare ;)

En till ny bild ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln