Vatten-76webb

Garaget :)

Uusch vad seg man är nu. Har umgåtts med mormor idag, och gått långa promenader med henne och Grizzly, och sen avslutade jag kvällen med att vara i garaget o slipa på ena skärmen så den är typ klar, lite spackel på den så är den finfin.
Man blir trött på ett helt annat sätt när man varit i garaget, tiden bara flyger iväg så man är där i flera timmar, o sen så andas man in så satans mycket damm från slipningen så man blir alldeles matt.

Imorrn ska jag försöka komma upp någorlunda i tid i alla fall o gymma det första jag gör, hade vare så gött! Men nu får det i alla fall bli sängen för mej, söv så gött allihop <3
Jag i garaget förut,var smart o hade skyddsglasögon idag för att inte få sådär ont i ögonen som jag brukar få. Och nej jag har i vanliga fall inte en kritvit/grönaktig hand, den är full av slipdamm bara, den ser typ död ut på bilden :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln