Vatten-76webb

Söndag :)

Fan va skönt det var att gå upp någorlunda i tid idag! Var uppe redan vid tio, jag brukar annars sova ut till runt tolv på helger annars. Käkade proteingröt, gick på en promenad med Grizzly o sen drog jag mej till gymmet, så nu sitter jag o tar det lugnt efter det. Tränade axlar och bröst idag, älskar att träna axlar :D Blir o ta en dusch o sen käka, sen får vi se vad dagen bjuder på, garaget blir det säkerligen i alla fall ;)


Bjuder på en till ny bild ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln