Vatten-76webb

Min erfarenhet av melanotan

Jag får in mängder med meddelanden och mejl med frågor om melanotan 2, den så kallade Barbiedrogen, så tänkte ta ett inlägg om det idag. (Detta handlar alltså om Melanotan 2, har aldrig testat Melanotan 1 )

Jag har använt melanotan ganska länge kan man väl säga, jag började för första gången 2011, och sen dess har jag använt det till och från.  Jag har faktiskt mestadels positiva saker att skriva om melanotan. Man blir riktigt brun, överallt på kroppen, och brännan är jämn och fin och man ser verkligen ut som man har varit utomlands när man tagit ett kur.

Biverkningar.
Jag har använt melanotan från ganska många olika ställen och det ger faktiskt olika resultat och biverkningar. Nu på senare tid har jag använt melanotan från http://barbietan.com/. Jag rekommenderar er att gå in o kolla på den sidan där det finns mycket information om  hur man säkrast tar melanotan eftersom det finns risker med felaktig använding av preparatet. De andra kurerna med melanotan som jag använt innan har jag fått ganska mycket illamående av som biverkning så jag har alltid tagit mitt melanotan precis innan jag ska sova så jag slipper illamåendet så gott jag kan. Men sedan jag började med melanotanet från Quicktan så har jag kunnat ta melanotan vilken tid som helst på dygnet för jag har aldrig kännt av något illamående med detta. 
En av biverkningarna som jag har fått vid i princip alla uppladdningsperioder är blåa läppar och att jag blir lite mörk under ögonen. Det sker ifall man tar en för hög dos, så upplever man det så är det bara att ta en mindre dos, sen försvinner det med tiden.

Sedan kan man få mörkare pigmentfläckar och även flera än vad man hade innan. De man redan har som är bruna, blir svarta. Jag har inte upplevt att jag har fått så mycket fler än vad jag redan har haft, men de jag har har blivit svarta eller väldigt mörka. Men saken är den att det tänker man inte alls på när man blivit brun, då smälter det in med den bruna huden så man tänker inte på det.

När man börjar med melanotan för första gången så kan man bli lite rädd i början för det man börjar märka på att det fungerar är eventuellt att man får blåaktiga läppar, blir gråmörk under ögonen och att pigmentfläckarna blir svartare, men det är alltså första stadiet innan man blir brun så det är inget att oroa sej för.

Något som kan ändras på vissa personer är färg på hårväxten (!). har man skägg som kille kan det ändras lite i färg, jag själv har upplevt att jag fått ljusare hår på kroppen sen jag började med melanotan. Sedan kan bröstvårtor och könen bli en aning mörkare än innan.


Dosering.

Melanotan tas ju med insulinsprutor i fettet på magen och det kan man vara lite rädd för i början. Det känns obehagligt att man ska köra in en spruta i magen liksom! Men nålen är så liten och man känner knappt alls att man ens har stuckit sej så det är ingen fara. Det kan kännas lite när man sprutar in melanotanet, svida lite, men det blir mindre ifall man sprutar in det sakta. Man ska alltid vara noga med att hålla allt rent, sprita händerna och vara noga med sprutorna så att de inte kommer emot något annat när man håller på.
Melanotan finns även som nässpray, men jag kan inte uttala mej något om dess effekt efetrsom jag aldrig har testat det.

Jag har gjort så att jag doserat som det är rekommenderat på http://barbietan.com/ hemsida, alltså 0,25 mg varje dag i cirka 2-3 veckor första gången när man har sin uppladdningsfas. Därefter så tar man cirka en-två gånger i veckan för att underhålla brännan. Hur man blandar till kan ni hitta på "Dosering" på http://barbietan.com/ hemsida.
Den bästa tiden att ta melanotan är att ta det innan man ska sova så slipper man eventuellt illamående.
Till det med solning, jag rekommenderar att sola en-två gånger under uppladdningsfasen för att "kicka igång" melanotanet mer, och sen sola nån gång ibland efter uppladdningsfasen också. Men inte för ofta och för länge, man vill ju inte bli svart ;)
När man slutat ta melanotan så försvinner brunheten gradvis under tre månader ungefär.


Det sägs ju att melanotan ska göra dej brun, smal och kåt. Brun blir man absolut, men smal vet jag inte. Man kanske har lite mer mättnadskänsla när man tar melanotan men det är inget jag har tänkt på, för mej är det ganska oförändrat känns det som. Vissa har sagt att de inte kännt hungerkänslor så mycket på grund av att man mår illa av melanotanet o vill inte äta för det. 
Det där med att kåtheten ska öka har jag hört olika om. Jag har samma kåthet som alltid så mitt är oförändrat, men vissa har jag hört blivit kåtare, killar kan få stånd i tid och otid men man vet ju inte ifall det är melanotanet som påverkar det eller om det är en psykisk effekt för att man vet att man tagit melanotan och att man kan bli kåt av det så man kanske inbillar sej, vad vet jag.


Det var mina erfarenheter av melanotan, hur man ska blanda melanotan och mer information kan ni läsa på http://barbietan.com/, det finns även videos på youtube om hur man ska göra så google är er vän. Kan vara nyttigt att läsa i olika forum och på olika sidor så man är ordentligt påläst innan man börjar.


Här har ni mej, innan melanotan och efter melanotan, rejäääl skillnad!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln