Vatten-76webb

Plåtning vid vattnet igår ;)

Halloj allihop <3
Fan så underbart väder det är! Det tog man ordentligt vara på igår kan man säga ;) Vi skulle meka i garaget, men istället vart det sol o bad o plåtning för hela slanten :D
Det var så skönt ute så det var verkligen inte lockande o gå in i ett kallt mörkt garage o greja! 
Så det blev bad, J var i o simmade o dök o greja, medan jag fegade lite o doppade mej till magen i alla fall, jag är en frusen jävel hehe. 

Plåtade passade vi på att göra också när det var så jäkla skönt och fint ute. Och bilderna blev sååå bra! J och jag är ett jävla bra team kan man säga ;)
Eller vad tycker ni själva? ;)

(Klicka på bilderna ifall ni vill se dom större)Sen var vi ju tvungna att ta en liten spännisbild också, det lönar sej att gymma, hehe ;)Hade sån sjuk huvudvärk idag när jag vaknade o lite fortfarande, är stel i nacken som fan, måste ha sovit konstigt^^ Men det blir i alla fall gymmet nu, och sen till garaget o meka, blir slipning o  spackling för hela slanten idag :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln