Vatten-76webb

Därför slutade jag på Scandalbeauties..

Får så mycket mejl o frågor om varför jag valde att sluta blogga på Scandalbeauties så tänkte ta o förklara mej lite.

Största anledningen berodde på detta med VIP bilder. För er som inte vet vad det är så är det bilder som bara betalande läsare får se, och de ska vara mer avklädda än bilderna som är i bloggen som de som läser gratis får se.
Jag lessnade ganska hårt på det där, sista månaderna på Scandal la jag inte ut en enda VIP. Vi hade krav på hur många VIP bilder man var tvungen att lägga ut för att få betalt och jag orkade bara inte ta tusen olika bilder på min kropp i olika vinklar, blir rätt så boring tillslut. Alla bilder vart ju snarlika med, hur kul kan det vara för läsarna?
Dessutom kändes det så fel att nån annan skulle tjäna pengar på att JAG lägger ut egentagna bilder på mej själv? Det är liksom MIN kropp och mina bilder som JAG har tagit. Skulle jag bestämma mej för att tjäna pengar på bilder på mej själv som jag själv har tagit så är det ju JAG som ska ha pengarna för det, och ingen annan.

Sen att det började komma helt fel reklam på sidan, reklam för stripp o porrklubbar, sen börjades det läggas upp mer mjukporrklipp på hela sidan o då får man sej en tankeställare kan man säga. Man vill ju ha en blogg där man skriver om sitt liv, och lägga upp bilder från fotosessioner o liknande, inte vara med på någon sida som förknippas med porr och där man MÅSTE lägga ut avklädda bilder ifall man vill tjäna pengar.
Nej jag ville verkligen ha en blogg där jag kan skriva om min träning som är bland mina största intressen, min Amazon, och om mitt liv i övrigt, och lägga upp bilder på vad jag vill och när jag vill, inga måsten eller krav.

Jag har efter jag slutat varit inne kanske en eller två gånger på Scandal bara, för att bloggarna där är nästan oläsliga med alla VIP från toppen av bloggen och ner. Typ ingen text utan bara VIP, VIP, VIP^^

Dessutom har jag sett att de har ändrat hela topplistan! Nu finns inte topplistan, eller modellbloggare längre, utan nu är den ENBART efter hur mycket VIP som säljs, helt galet enligt mej! Om jag hade varit kvar nu och fortsatt att inte lagt ut några VIP bilder så hade jag ju inte ens fått vara med på första sidan på sidan. Men men, det är mina åsikter.

I övrigt så trivdes jag jättebra på Scandal längre tillbaka. Värdinnejobben var sjukt kul, tjejerna var hur goa som helst och ägarna av sidan var jättesnälla, så jag har väldigt många bra minnen därifrån. 

Men jag måste säga att jag trivs förbannat bra med min nya hemsida! Det är så mycket roligare att skriva nu o lägga upp bilder o allt som jag vill göra, skönt att ha så mycket frihet :D
Det har också gjort att jag skriver mycket oftare och orkar lägga ner tid på längre inlägg, och det är ju finfint det! ;)


Bilder från min tid på Scandalbeauties.
Musikvideon jag medverkade i med Scandalbeauties. Den var riktigt rolig att spela in :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln