Vatten-76webb

Glad Midsommar <3

Glad midsommar på er allihop <3
Hoppas ni får en för jävla bra dag!


Jag hann fanemej inte skriva nått igår för jag var i garaget o grejade hela dagen och kvällen. Snaaart så är allt slipat på hela bilen, lite mer spackel och slip på dörrarna bara, och sen fronten med. Ska bli så jävla najjs att få på slipgrunden sen!

Annars så blir det att fira midsommar hos mormor, grilla lax,och till det färskpotatis och sill o grejer, så jävla gött ska det bli!
Senare på kvällen blir det att umgås med garagegänget o hitta på nått, vad vet jag inte än men det kommer säkerligen inkludera öl ;)
Men nu först blir det att dra i mej det sista av min kvarg och Oboy, sen bär det av till mormor först, o sen vidare till garaget för att slipa lite till :)


Hoppas ni får en grym midsommar allihop <3

För att göra den lite grymmare redan nu tänker jag dela med mej av två av mina favoritbilder från plåtningen jag gjorde nyligen ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln