Vatten-76webb

Midsommardagen :)

Då var det midsommardagen och man har kommit hem från att först ha varit i garaget hela dagen o kvällen, o sen käkat o tage sej en iskall öl efter det, lite belöning ska man ju ha sej för att man mekar alla dagar. Det har fan hänt sjukt mycket med Amazon på kort tid. Varje dag är vi där o grejar, o har verkligen renoverat den från grunden, och nu är det alldeles snart slut med all slipning o spackling, sååå gött! Längtar så förbannat när man kan glida runt i den o när den verkligen kommer vara i toppskick!

Igår så vart det att fira midsommar hos mormor, grillade lax, o käkade färskpotatis o grejer till, de var sjukt gött! Vi stat där till ganska sent sen drog vi vidare till Per o satt hemma hos honom o tjatade o drack lite, sen vid tretiden på natten vart det att dra hem, en lyckad midsommar faktiskt, soft o bra :D



Såhär var jag klädd på midsommarafton, i min nya snygga topp från http://www.gomdajuveler.se/




Och såhär ser man ut idag, lite mindre glamourös med slipdamm över hela mej o spackel i håret, uuursexigt ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln