Vatten-76webb

Midsommardagen :)

Då var det midsommardagen och man har kommit hem från att först ha varit i garaget hela dagen o kvällen, o sen käkat o tage sej en iskall öl efter det, lite belöning ska man ju ha sej för att man mekar alla dagar. Det har fan hänt sjukt mycket med Amazon på kort tid. Varje dag är vi där o grejar, o har verkligen renoverat den från grunden, och nu är det alldeles snart slut med all slipning o spackling, sååå gött! Längtar så förbannat när man kan glida runt i den o när den verkligen kommer vara i toppskick!

Igår så vart det att fira midsommar hos mormor, grillade lax, o käkade färskpotatis o grejer till, de var sjukt gött! Vi stat där till ganska sent sen drog vi vidare till Per o satt hemma hos honom o tjatade o drack lite, sen vid tretiden på natten vart det att dra hem, en lyckad midsommar faktiskt, soft o bra :DSåhär var jag klädd på midsommarafton, i min nya snygga topp från http://www.gomdajuveler.se/
Och såhär ser man ut idag, lite mindre glamourös med slipdamm över hela mej o spackel i håret, uuursexigt ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln