Vatten-76webb

Städ o grejarkväll ;)

Puh, då har man just diskat lite, städat, tagit sej en dusch, o dammsugit. Grannarna måste tro att jag är stöllig som dammsuger o grejar härinne när klockan är över tolv :D

Kom hem ganska tidigt från garaget idag för att Grizzly var hemma så drog hem för att promenera och ge honom mat, medans J är kvar i garaget o grejar fortfarande. Ska bli spännande o se imorrn vad han har hunnit med ikväll. Jag var i alla fall där o tejpade lister o spacklade de sista småhålen förut.

Tränade rygg o mage på gymmet idag innan jag drog till garaget, men det gick sådär. var en del folk där så mycket var upptaget o sen var det så sjukt varmt därinne. Är så fuktigt i luften nu när det regnar var o varannan minut.

Imorrn blir det att gå upp tidigt igen, det ser jag inte fram emot ;) Men men, när man väl kommit upp ur sängen så kvicknar man ju till rätt fort, men det är det där med att ta sej ur sängen som är det jävliga ;)Har fått en del frågor angående mitt hår, om hur långt det är, hur många slingor jag har i och vart jag köper mitt. För er som undrar så är detta 60 cm långt, jag har blandat två färger för att få lite mer liv i håret. Jag har sammanlagt i hela 160 slingor eftersom jag vill ha det så tjockt som möjligt. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln