Vatten-76webb

Ett besök på Motoroldies :)

Nu har man kommit hem från en tripp till Örebro. Direkt när jag slutade så drog jag, J och Mr Bugrun iväg i den lilla Golfen till Örebro, och Golfen höll faktiskt hela vägen otroligt nog hehe ;)

Anledningen till vår Örebro tripp var att vi skulle kolla på delar till min Amazon på Motoroldies som ligger en bit utanför Örebro.
Jag vart helt extas när jag kom dit! Amazoner överallt, kändes som jag var i himlen! :D Och något som var ÄNNU bättre, ett tält överfullt med Amazondelar!

Det fanns verkligen ALLT därinne. Kände mej som ett barn på leksaksavdelningen ungefär, så glad vart jag! Det var så mycket att kolla på så man var tvungen att ta flera varv därinne. Hittade en hel del där som kommer bli grymt bra till min kära bil.

ni som behöver delar till gamla Volvos, kolla där säger jag bara, riktigt bra ställe. kan ni inte åka dit så besök hemsidanhttp://motoroldies.se/


Tog lite bilder på delarna i tältet.
Var tvungen att ta kort på ägaren av Motoroldies vackra bilar :)
Detta fick jag med mej hem, och det lär säkerligen bli någon mer tripp dit så småningom igen ifall man behöver ännu mer grejer :)

Fick ett så himla sött penntroll, det får bli en liten maskot i Amazonen när den är klar ;)
Efter vi var på Motoroldies så drog vi o hälsade på lite vänner till Mr Bugrun, och fick veta att det var massa konstgrejer i centrum så vi tog oss en sväng o hittade lite kul grejer! En anka gjord i bildäck bland annat, hur grym som helst! :DEtt duckface på ett annat duckface ;)
Denna var riktigt mäktig också, sjukt bra gjort!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln