Vatten-76webb

Vänt på dygnet :P

Go morgon! :) Fan det var hårt att gå upp imorse, fyfan^^ Somnade typ fyra på natten, har totalt vänt på dygnet! Var i garaget från halv sex på eftermiddagen igår o kom hem efter tolv på natten, o då vill man ju alltid varva ner en stund och ta en dusch, så då blir det ju alltid så sent :) Kollar på en o samma serie varje kväll innan J och jag lägger oss nu, NCIS. Den är faktiskt bra! Skön att ligga o slökolla på sådär.
Är det bara jag, eller är inte "Abby" rätt porrig? ;)
Det var så jäkla najjs att få se Amazonen med slipgrund på igår! Den kommer verkligen bli så jäkla snygg när den är klar, längtar sååå :) Och det roliga är ju att den kommer verkligen bli supersnygg inifrån och ut.
Idag tror jag fanemej det blir att sova en stund när jag kommit hem, de vart allt lite för lite timmar inatt. Jag brukar alltid piggna till ordentligt efter en powernap, det funkar alltid. Sen ska bli det gymmet. Biceps/Triceps blir det idag, ska bli gött.
Har inga såna bilder på denna datorn så får bli en ryggbild istället ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln