Vatten-76webb

Jag, för fem år sedan ;)

Herregud asså, satt just o kollade igenom gamla bilder från måånga år sedan på hur man såg ut då, man har förändrats litegrann om man säger så, fyfan haha ;D Då var jag verkligen blekare än en porslinstallrik, ögonbrynen gick rakt upp i pannan typ, jag var typ lite "spritfet" eller vad man ska kalla det, och detta var låångt innan jag förstorade överläppen så överläppen är smal som spaghetti, och man såg verkligen allmänt fjortis ut minst sagt!


Pinsamt javisst men jag måste ju bara visa er, detta var jag för cirka 5 år sedan ;)
Och såhär ser man ut nu, så det har hänt en del! Och nej INGA operationer, enbart fyllt överläppen. Annars så är det melanotan som gjort solbrännan, träning som gjort kroppen o åren som gjort att man ser bättre ut. Skönt att man kan säga att man faktiskt blir snyggare med åren än tvärtom :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln