Vatten-76webb

Underkläder4u.se

Halloj allihop, hoppas ni har det fint i regnvädret :)

Själv är jag inte alls pigg idag, är illamående och har skallebank utav helvete, vette fan vad det är för skit, störande är det i alla fall, hoppas det går över.
Blir att ta det lugnt idag o hoppas man kvicknar till så man kan ge sej av till garaget senare, vi får väl se.

Låg i sängen o myste med Grizzly i sängen imorse, men han ser mest ut att vilja fly därfirån haha :D

Något som piggade upp rejält var att jag fick hem ett paket idag, skickat ända ifrån Paris med så sjukt snygga kläder! De kommer bli riktigt snygga att plåtas i ;) Har ni några idèer på vilka teman, vad för typ av platser som jag kan plåtas i kläderna så får ni gärna kommentera ;)

Kläderna kommer från den grymma sidan Underkläder4u.se Finns en uppsjö av riktigt sexiga underkläder och heta klänningar och annat där så rekommenderar er att besöka hemsidan o kolla runt, finns så mycket snyggt!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln