Vatten-76webb

Gissa paketet ;)

Så, nu har man en lugn stund o kan sitta ner en stund o ta itu med bloggandet ;)

Min baby fyller år idag, hela 25 år (inget lammkött nu längre hehe) men har väl inte storfirat det så mycket idag, vi sparar det till imorrn när det är helg istället, så imorrn blir det att göra tårta o greja o fira på riktigt :)

Själv var man dålig imorse fortfarande, huvudvärk som satan, men det har faktiskt börjat ge med sej nu. Tror jag har en stor jävla knut i nacken som gör att smärtan strålar upp i huvudet, jävla oflyt hele tin^^

Men piggnade till mer på kvällen så jag drog upp till mormor med J och satt o polerade kromdelar till Amazon så de blir blänkande o fina tills de ska sättas på. Efter det så var jag ju bara tvungen att utmana min huvudvärk genom att dra till gymmet o köra ett hårt gympass, o det gick fint! Tränade biceps och triceps idag.

Efter det så drog jag till Mr Bugrun ( jag kallar honom så eftersom han i princip alltid har på sej olika t-shirts som det står Bugrun på hehe). hemma hos honom så var J var i full gång med grillen. När vi grillat klart så tog vi med all mat till garaget o dukade upp där så att Per som var där o grejade fick käk med. Mysigt att sitta o käka i garaget faktiskt :D


Sen vart det en dusch nyss o en promenad med Grizzly, o nu sitter man bara i tar det lugnt :)
Så det var min dag i det stora hela kan man väl säga :)
Fick hem en avi att jag fått ett paket att hämta ut och jag är så exhalterad så jag håller på att dö! Det är något så himla vackert till min Amazon ;)


Kan ni gissa vad det är i paketet? Kolla in på Biltillbehor.com o våga sen på er en gissning o kommentera nedan om ni törs ;)
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln