Vatten-76webb

Kosttillskott från Gymtillskott.com :)

Fan va drygt, imorse gick jag ut i jeans o hade till o med jacka på mej för jag trodde det var kallt, o höll på att avlida av värmen när jag väl kom ut. Då går jag in o byter om till shorts och ett litet linne o ger mej ut o ska cykla o hämta paket, o då har solen gått i moln o det är kallt ute, jävla oflyt hele tin! :D

Har ännu ett paket att hämta ut sen från http://biltillbehor.com/ så får väl ta på mej jacka o shorts då, en kombination ifall det är kallt/varmt ;)Har ju inte haft några kosttillskott på ett tag men nu jäklar har jag så det räcker o blir över hehe ;) Ska bli mycket roligare o träna nu ;)
Fick hem detta idag från http://www.gymtillskott.com/:

 
Så nu känner man sej ännu mer taggad att dra till gymmet idag ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln