Vatten-76webb

Nya speglar från Biltillbehor.com :)

Det hände något så jäääkla sjukt förut när J och jag promenerade med Grizzly för att hämta ut mitt paket, o sen gå vidare till Coop för att köpa Hammarlack till Amazonen! När vi hade fixat allt det och gick hemåt, gick o pratade o skrattade o allt var som vanligt, så helt plötsligt kommer en polisbil upp bakom oss o stannar oss!

WTF tänkte jag, vad händer? :D
Polisen stiger ur bilen o frågar oss båda efter leg som vi ger till honom. Han läser upp våra personnummer i comradion o säger att signalementet stämmer på oss två från vad de säger i andra änden av comradion.

Sedan säger polisen att de har fått in ett tips på att J misshandlat mej mitt på gatan där vi gick! 
Alltså VA? :D Jag och J började skratta för det var ju så sjukt otippat! Vi gick ju som vanligt ute o promenderade med hunden liskom, allt var frid och fröjd och J har aldrig nånsin misshandlat mej så det var så skrattretande!

Polisen log också o fattade ju att det inte var sant. Han sa att jag ser ju inte ut att ha några blåmärken heller, o det hade jag ju verkligen inte, vad skulle jag fått dom av liksom? :D

Så såklart är det väl nån retarded Kristinehamnare som ville jävlas o ringt in ett falskt tips bara för att jävlas. De har verkligen föör mycket fritid här^^ Aja, vi fick oss verkligen ett gott skratt i alla fall :D

Nu till mitt kära paket som jag hämtade ut från http://biltillbehor.com/! ;) Ingen av er gissade rätt på vad innehållet var kan jag meddela! 
Det var dessa två älsklingar som fanns i paketet, fy fan så fina de kommer bli på min Amazon!
Ni som är intresserade av grym styling till era bilar som tex de snygga backspeglarna, här har ni en rabattkod som ger er 10% rabatt när ni beställer för minst 1500 kr på http://biltillbehor.com/

Ange rabattkoden "Sandrareiche10" ( koden skrivs i kommentarfältet i kassan, så dras det manuellt från faktura/postförskott / förskottsbetalning )

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln