Vatten-76webb

Axlar och mage på gymmet :)

Då har man nyss varit på gymmet o kört axlar o mage, va riktigt gött! Gillar verkligen att köra axlar, så gött när det riktigt värker i dom när man är klar. Nu sitter man o väntar på att maten ska bli klar i ugnen, kyckling o potatis i ugnen blir det, ska bli så jävla gött, älskar verkligen kyckling, kan äta det hur ofta som helst om jag fick bestämma.

Annars så har man inte gjort så mycket idag, vilade en stund förut, man blir ju så seg av vädret, bara regn o regn hela tiden. Men J var alert då i alla fall o gav sej ut o sprang 2,8 mil :O Fattar fan inte att han orkar! Blev så glad att han använde mina presenter jag köpt till honom i födelsedagspresent med, ett armband att ha mobilen i, och sen ett vätskebälte, man lär ju behöva få i sej rätt mycket vätsa när man springer så satans långt tänkte jag! Sen så köpte jag även ett presentkort på en helkroppsmassage till honom, det är aldrig fel det :)

Provade förresten det nya proteinet idag som jag fick hem från http://www.gymtillskott.com/med chokladsmak, den var riktigt god! Har aldrig smakat protein med chokladsmak innan o måste säga att det var riktigt gött och mättande, så tummen upp från mej!


Proteinet ser ni på bilden och är det som är i mitten i den stora förpackningen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln