Vatten-76webb

Axlar och mage på gymmet :)

Då har man nyss varit på gymmet o kört axlar o mage, va riktigt gött! Gillar verkligen att köra axlar, så gött när det riktigt värker i dom när man är klar. Nu sitter man o väntar på att maten ska bli klar i ugnen, kyckling o potatis i ugnen blir det, ska bli så jävla gött, älskar verkligen kyckling, kan äta det hur ofta som helst om jag fick bestämma.

Annars så har man inte gjort så mycket idag, vilade en stund förut, man blir ju så seg av vädret, bara regn o regn hela tiden. Men J var alert då i alla fall o gav sej ut o sprang 2,8 mil :O Fattar fan inte att han orkar! Blev så glad att han använde mina presenter jag köpt till honom i födelsedagspresent med, ett armband att ha mobilen i, och sen ett vätskebälte, man lär ju behöva få i sej rätt mycket vätsa när man springer så satans långt tänkte jag! Sen så köpte jag även ett presentkort på en helkroppsmassage till honom, det är aldrig fel det :)

Provade förresten det nya proteinet idag som jag fick hem från http://www.gymtillskott.com/med chokladsmak, den var riktigt god! Har aldrig smakat protein med chokladsmak innan o måste säga att det var riktigt gött och mättande, så tummen upp från mej!


Proteinet ser ni på bilden och är det som är i mitten i den stora förpackningen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln