Vatten-76webb

Riktig jäkla F*ttdag^^

Ååh tror ni att jag var dåligt less igår eller? Hade gjort värsta långa blogginlägget på mobilen genom bloggappen, var typ klar o så stänger hela appen ner sej o sen är allt borta när jag trycker upp den igen^^ Död åt den där jäkla arsel appen säger jag bara! Får väl försöka använda den enbart när jag ska göra korta blogginlägg så slipper man få tankar att slänga mobilen åt helvete :D

Men det var verkligen en sån dag igår, allt gick typ åt helvete och man hade oflyt hela dagen, hate those days^^

Började dagen med att jag skulle gå upp till mormor med cykeln PLUS gå med Grizzly i koppel, o ni hör ju att det bara kunde ha gått åt skogen :D Grizzly drog som en oxe åt alla möjliga olika håll samtidigt som jag skulle hålla i cykeln, tror jag tappade den 4 gånger så jag var något less kan jag säga! Men tillslut fick jag till det o lyckades komma till mormor i alla fall utan att ha slagit sönder cykeln..

Efter det så drog J och jag till garaget för att slipa på slipgrunden, och märker efter en kort stund att alla slippapper vi behöver är slut. Jippie typ^^ Ringer runt o kollar om det finns något som är öppet som säljer så fina slippapper men det gör det ju såklart inte. Vart så less så jag gick en runda i skogen vid garaget o andades långsamt in o långsamt ut, värsta psykot typ :D 
Men det hjälpte så man fick slipa bäst man kunde med de slipapprena man hade, och tror fanemej vi fick till det i alla fall :)

Sen drog man hem, trött som ett as o bara slängde sej i sängen. Har varit allmänt trött hela helgen faktiskt, noll energi, vette fasen varför? Hoppas det år över jäkligt snart, hatar att känna mej trött o hängig, blir så tråkigt då.
Men jag kunde lita på att J kunde muntra upp mej igårkväll i alla fall, när han kom ut ur badrummet i mina tighta leggings :D Supersnyggt var det ;)

Det var min söndag det, bara hoppas att idag blir en bättre dag o att det blir en grym vecka! Är ju första dagen i juli idag o en riktig sommarmånad så man får väl hoppas de kommer lite sommar o sol nån gång. Har bra lust att dra utomlands o bara slappna av o ligga o steka i solen, de hade inte varit nått fel det!

 
Kanske ska ta o uppdatera er lite om Amazon projektet också ;) Tog inga bilder på när vi slipade igår, var inte så mycket att ta kort på. Men J var i garaget i helgen o slipade rost och målade på vit Hammarlack på motorhuvens baksida, de vart riktigt bra!

FÖRE:

EFTER:J borstade Grizzly en dag i helgen med, det är ju inte lite hår han fäller asså! Skulle kunna bygga en till liten hund av allt hår han fäller typ :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln