Vatten-76webb

Nytt avsnitt av Dexter, o lackering ;)

Go morgon <3

Igår vart det en mycket bättre dag än mardrömssöndagen vill jag lova :D Hade ett fint gympass, tränade rygg o bröst igår. Och efter det drog jag till mormor o satt där o pratade o lekte med Grizzly, medans J och Per var nere i garaget med min Amazon.
Per lackade nämligen taket på Amazon igår!! Så jävla fint vart det, det kommer bli grymt det där! J hade valt ut en lite ljusare blåmetallic och den skimmrade så vackert sååå ;) Det känns så skönt att efter man kämpat så hårt med spacklande, o all slipning så får man äntligen betalt för mödan genom att se hur fint de blir nu :)
Tyvärr så hade min Iphone stendött när jag var i garaget så bilder får ni se senare när jag tagit några ;)

Efter vi var i garaget så drog jag hem o lagade sen middag, o J drog o handlade lite o kom hem med världens största blombukett, så himla vacker var den, han är så GOO <3 Ska ta en bild senare så får ni se :)

Sen så var det ju så jävla grymt att den nya säsongen med Dexter började i söndags, så igår såg man första avsnittet av det. Älskar verkligen den serien, och nu är det verkligen sista säsongen av den, kommer bli fett spännande :D Det var inte världens mest spännande avsnitt igår, men tror nästa kommer bli grymmare!
MEN jag HOPPAS,
som jag gjort sen man fick reda på att Debra var lite småkär i Dexter, att de ligger med varann i sista säsongen, de MÅSTE det! :D Sitter o hoppas på det i varje avsnitt haha ;) Give it to her Dexter! :DBästa DEXTER!Igår, precis innan jag drog till mormor för att sedan dra till garaget ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln