Vatten-76webb

Amazonen, fiske, bad ;)

Ujuj nu är man seg! Matkoma typ, av fiskbullar o färskpotatis, fan så gött det är! Man ska stoppa bollarna i mun o suga av dem såsen o sen äta upp dom, då blir de ännu godare ;)

Har haft fullt upp hela dagen idag så jag är helt slut! Ont i fötterna som satan har jag med, ibland passar skorna perfekt, o ibland verkar de som att fötterna blir dubbelt så stora så skorna blir för trånga så det för fittont i tårna, jävla dret^^ Men nu ska de stackarna få vila lite :)

Drog iväg igårkväll på en fisketur bort mot Storforshållet med J och Anton, de var riktigt trevligt! J hade köpt ett rosa fiskespö till mej o självklart var det med det spöt det drogs upp mest fisk ;) Fast det var ingen fisk att spara på direkt, panka, mört o små aborrar, så släppte i dom igen.


Sen jävlar, vart det bad :D J utmanade Anton o mej o sa att vi aldrig skulle våga simma ut till mitten på älven o slå i det gröna sjömärket o simma tillbaka. Vi var på ifall vi fick pengar haha :D Fast vi tvekade en stund så då hoppade helt plötsligt J i o då kunde ju varken jag eller Anton fega ur så vi hoppade också i! Som tur är så tog man sej i så fort i vattnet så det hann liksom aldrig bli riktigt kallt! Det var uppfriskande kan man väl säga, men mindre bra med myggjävlarna som bet på en som idioter efteråt^^


Ni ska få se bilder på fisketuren såklart, MEN först har jag ju lovat att ni ska få se hur fint taket blivit lackat på min kära Amazon ;) Så SJUKT vacker är den!! Så nu blir det o lacka fälgarna, o sedan resten av bilen kanske nästa vecka beroende på när Per har tid :D 

 
Sjuuukt fin, eller hur? <3
Nu till fiske, o badbilderna ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln