Vatten-76webb

Grymt smink!

Då sitter man o softar efter en löptur och en skön dusch nu då. Så jäkla sjuk löptur :D För ungefär ett år sedan så sprang jag elljusspåret som är 2,7 kilometer och var helt död när jag kom i mål, la mej bara ner o flåsa som en fisk! Dessutom tog jag flera pauser där jag promenerade på den lilla sträckan. Så idag ett år senare, och med regelbunden träning på gym så var den där sträckan ingenting! Var chockad att jag inte ens var trött när jag sprungit den? Fan det hjälper som satan att träna! Så underbart skönt o känna att konditionen har blivit så jäkla mycket bättre :D


Fick hem en beställning jag gjort på smink idag. Hatar att inte Make up store finns i Kristinehamn så man ska vara tvungen att beställa hem det, man får ju gissa vilken färg man ska ha när man inte kan gå o testa den nånstans i stan^^ Fixa hit Make up store Kristinehamn, please! :D

De har verkligen den grymmaste foundation ever! Hade provat den en gång tidigare o den har varit överlägset bäst av alla jag testat. Mest täckande, håller hela dagen, och så himla dryg så den räcker otroligt länge med, o finns i många bra färger med, så den kan jag verkligen rekommendera!Jag betällde färgen "tan" denna gången, passade perfekt till min solbrända hud ;)
Ska ta o göra en plåtning eller två snart med, har haft så satans mycket att göra på sistone så har tyvärr inte hunnit, men det ska det bli ändring på! Är så plåtningsugen o har så många fina bikinis från http://www.gomdajuveler.se/ så de kommer bli grymma bilder, så håll utkik i bloggen så ska ni få se på grejer ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln