Vatten-76webb

Gymmet och häckklippning i solen ;)

Åh vilken underbar dag, världens sommarvärme <3 Så jävla gött! Har varit på gymmet idag, vart ett ruskigt svettigt benpass idag, det var inte lite varmt inne på gymmet idag kan man säga, tur att det finns fläktar därinne som man kan kyla ner sej lite i!

Direkt efter det så cyklade jag till mormor, där klippte jag hennes häck som spretade lite här o var. Man måste ju knäböja o greja när man klipper häcken så höll på att avlida eftersom benen var helt döda efter gympasset! Men gött det, lite mer träning ;)

Såhär såg mina lår ut efter häckklippningen, svider inte lite! Men man får väl skylla sej själv när man står inne i häcken o grejar ;)I vätskepauserna på gymmet passade man ju på att ta lite bilder, som vanligt ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln