Vatten-76webb

Underkläder4u.se

Då sitter man o tar sej en kall öl o kollar på tv uppe hos mormor. Har nyss hjälpt henne skrapa o måla lite fönstren, och innan det så var J och jag o slipade Amazonen i garaget. Annars så har det väl inte hänt så mycket, lugn dag o vilodag från gymmet. Jag valde den rätta dagen att ha det kan man säga eftersom jag har träningsvärk i benen, o som satan i axlar, armar o rygg eftersom jag klippte häcken igår med en slags eldriven häcksax som vägde litegrann o man stod ju med den i axelhöjd tytp hela tiden o det känner man idag kan man säga :D

Fan det har verkligen vart så jäkla underbart väder ute igår o idag, hoppas verkligen det fortsätter såhär, vill ha sommar på riktigt! Strosade runt på gården i mina nya snygga underkläder eller vad man ska kalla det som kommer från Underkläder4u.se Älskar dom verkligen! Liite för vågat att gymma i kanske eller vad tror ni? ;)
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln