Vatten-76webb

Börjat med Kreatin idag :)

Då kom man just hem från gymmet, hade sån energi idag! Körde igenom axlarna o magen, riktigt gött. Påbörjade min uppladdningsfas av Kreatin idag med som jag fått hem från http://www.gymtillskott.com/ Ska bli intressant hur det kommer påverka träningen, kommer säkert bli skitbra! Det jag känner efter första intaget är att jag är törstig som bara den så har druckit en satans mycket vatten hehe.

Var förbi frisören o bokade tid idag med, har ju fått en så gräslig utväxt! Fan att håret växer så satans fort! Men nästa vecka ska den bort i alla fall, ska bli gött :)


Lite bilder från gymmet, körde många av mina magövningar med bollen idag.
Sen körde jag ju axlar med, älskar att träna axlar! Ursäkta rufsbusken till hår ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln