Vatten-76webb

En riktig sommardag :)

Åh sån härlig dag det har varit idag! Sol o värme hela dagen, en riktigt najjs sommardag! Har solat massa o sen har vi grillat lax idag, Det är så sjukt gött! Funderar till o med på om lax är goare att grilla än kött? :D J var i alla fall mästerkock som vanligt, han är verkligen så jäkla grym på att grilla, det blir alltid perfekt, saftig o gött!
Sen så har det ju hänt massa grejer med min kära Amazon <3 J fixade vit färg igår o Per lackade sjävla karossen och bakdörrarna igårkväll o de vart jättefint, så blankt o fint! (Bilder kommer) :D Känns så underbart att den börjar bli klar! FAN vad jag längtar till att få glida runt på stan i min vackra bil!

För övrigt så har jag gymmat idag, som vanligt, körde ben idag. Kör extra hårt o oftare ben nu på gymmet för de är de jag känner att ja behöver jobba mest med, vill ha mer synligare muskler på benen, tycker det är så fint! ;) Vader är väl det jag har mest problem med, men kämpar på! Det beror väl mycket på genetiken hur stora vader man har men lite ska man väl allt kunna påverka med träning tycker jag ;)

Magen har jag inga större problem med i alla fall ;)Lite somriga bilder ska jag ju ta o bjuda på eftersom det varit en så fin dag idag ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln