Vatten-76webb

Nylackad Amazon o rumpchock;)

Vart lite dåligt med bloggande igår, så det får jag ta igen nu ;)
Gårdagen handlade mest om gymmet, hänga hos mormor och sen på eftermiddagen drog J och jag till garaget o började montera ihop Amazon lite ;) Nästan allt är ju lackat nu, o den är så jävla vacker!! Det blir en så sjuk skillnad mot hur den såg ut innan vi började så det är sjukt, den ser ju typ ny ut nu. Längtar så förbannat tills den är helt klar! Så nu är fälgarna kvar att lacka, de ska få samma blåa nyans som taket. Sen är det bakluckan och motorhuven kvar. Och efter det så blir det att fixa inredningen, kolla bromsar, svetsa avgasrör, kolla motorn lite mer ingående, fixa tändningslåset o lite smått o gott, sen är det klart! ;) Hoppas tiden går fort :D


Två stycken FÖRE och EFTER bilder, en jävla skillnad eller vad säger ni? :D
Idag så fick jag ha en vilodag från gymmet fast jag inte alls tänkt att ha det. J tyckte att jag borde ta en vilodag idag eftersomn jag gärna glömmer bort det o har inga vilodagar ;) Kan väl vara bra att ta igen sej lite ibland, men funderar ändå på att ge mej på en löptur sen ;)

Skulle vilja plåta med men känner mej inte sådär supersnygg som jag vill känna mej när jag ska plåta. Oplattat hår och min satans utväxt, sen så vill jag ha nya o fräscha lösögonfransar med för mina är slitna har jag inbillat mej, mycket som ska stämma om man vill få till snygga bilder vettni ;) Så blir nog o vänta lite, får se hur mycket det kliar i fingrarna, kan hända tt ni kan få se lite nya bilder ändå innan mitt frisörbesök, vi får se ;)

Snart ska man käka rostbiff och potatissallad, sen bär det säkert ner till garaget igen för att montera lite mer kromdelar, så roligt att montera istället för att ta loss delar vill jag lova!Kan ju bjuda på en liten rumpchock, en bild jag inte tidigare visat från Js och min fotosession för ett tag sedan ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln