Vatten-76webb

Solblekt hår :)

Uuh vilken seg dag jag har idag! Känns nästan som att man är bakis fast man inte druckit något^^ Vaknade upp med huvudvärk och ont i halsen, hade problem med att svälja till och med. Så jag gick o la mej o sov i två timmar till på eftermiddagen o nu känner jag mej mycket piggare! 
Konstigt det där, sömnbrist kanske? Fast tycker jag sover mer än tillräckligt ändå ;)

Var ute i garaget igårkväll, J och jag satte dit alla handtagen på bilen. Tog fan tre timmar att sätta dit handtagen :D Har ju alltid haft problem med handtagen på min Amazon, att de låser sej så man måste öppna innifrån o krångla men nu funkar alla utmärkt! ;)


En bild på mej som jag tog igår utanför garaget när jag tog en kisspaus! Undrar hur många jag blottat mej för hittills när jag kissat i den där skogen :D Brukar jämt kissa precis vid ett löparspår o ibland så har det oturligt nog kommit folk o sprungit eller promenerat haha!
Här ser ni ni jäkla utväxt med, är en riktig svartskalle egentligen ;)Det är sjukt hur mycket solen bleker håret nu! Känner mej knappt som en brunett längre, snarare mörkblond eller dylikt, och jag har inte färgat eller nånting, bara solen som gjort sitt. Såhär såg jag ju ut när jag färgade håret brunt.
Men jag gillar det solblekta nu på sommaren. Mörkare brunett får det bli mer åt hösten och vintern igen, känns mer sommar att vara lite ljusare :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln