Vatten-76webb

Kreatin uppladdningen klar :)

Igår så var det sista dagen på min uppladdning av Kreatin, och jag har inte gått upp i vikt, yeey! ;) Vart lite nojjig av folks kommentarer om att man kunde gå upp 1-2 kg vatten, vill ju inte se vattnig ut direkt. men jag klarade mej bra från det. 
Av min erfarenhet av kreatin så har jag mäkt att man blir kissnödigast i kommun typ :D Man blir så torr i munnen av kreatin så man dricker ju såna mängder, så man får ju kissa därefter.
Sedan idag på gymmet så kände jag att jag hade mycket mer ork i musklerna, och de blev hårda, som satan, spända liksom. Upp-pumpade som stockar vart armarna haha. Så jag tror detta blir skitbra till träningen :)
Mitt kreatin kan ni hitta på http://www.gymtillskott.com/ 
Direktlänk till kreatinet jag använder:
http://www.gymtillskott.com/kreatin/55-micronized-creatine-powder-300g.html


Står kvar på samma vikt som jag gjort ett tag nu. Har allt gått ner sedan jag började träna dagligen, förra året vid den här tiden så vägde jag cirka 55 kg o tränade inte alls mycket. trivs mycket bättre med denna vikten, snyggare att vara smal med muskler ;)
Var förresten ute o sprang igår, kors i taket! ;) Sprang elljusspåret igår och lite till, så de vart sammanlagt 3,05 km, och jag lyckades springa hela vägen utan att promenera en enda gång, det ni! Det klarade jag fan inte förr utan att lungorna kändes som de skulle sprängas hehe, sämst kondition har jag haft förr^^ Men nu lyckades jag fan, känns asnajjs!
Nått som var sjukt bra var att jag installerat appen Runkeeper så den stressade mej lite i huvudet att jag inte fick stanna o vila, utan bara köra på så att jag skulle få en någorlunda bra tid ;) 
Så nu är jag taggad på att börja springa lite oftare, åtminstone två gånger i veckan eller liknande, vill ju lyckas få bättre tid och kunna springa ännu längre utan pauser hädanefter ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln