Vatten-76webb

Amazon, minigölf o grejer ;)

Uhh trött jag är, helt död typ. Måste bero på att man har gått upp rätt tidigt två dagar i rad nu o sen lagt sej sent, får ta igen den sömnen imorrnbitti ;)
Igår så vart bakluckan och motorhuven färdiglackat på min Amazon, så nu ni jävlar är den fantastiskt vacker vill jag lova! Satans så bra det blev! Eftersom jag har en blå pil på motorhuven så har vi även gjort ett blå detalj på bakluckan, och den vart också superbra! Mycket snyggare än innan då allt bara var vitt där bak. Så nu ser den fanemej inte ut som samma bil längre, den är verkligen så himla fin!
Nu är det inte alls mycket kvar, inredning, avgassystem o lite sånt, och montera kromdetaljer och sådant, men de går nog undan ska ni se ;)


Såhär ser den ut just nu, så jäääkla vacker <3
Annars igår så var jag på gymmet, försöker varva lite mellan löpning och gymmet nu när det är så gött väder ute, är gött o träna utomhus då. Tränade mage, axlar och bröst igår. Imorrn blir det nog gymmet igen lutar det åt ;)Tidigare idag så drog jag, J och syrran Patricia o spelade minigolf i gästhamnen. Helt sjukt nog så spelade jag fan bra, eller bra för att vara mej i alla fall :D Hamnade på delad förstaplats med J sjukt nog, vi både hade 52 slag, o Patricia fick 77 slag. De va faktiskt riktigt kul, de hade fått nya fina golfbanor med, riktigt najjs!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln